Gratis consult
Ontvang een 100% gratis helderziend consult

Gratis helderziend consult online

Veel mensen vragen ons of het ook mogelijk is om een gratis helderziend consult te ontvangen van onze mediums, helderzienden en paragnosten. Wij willen daarom even wat uitleg geven over onze gratis medium chat en de gratis helderziende consulten. Onze gratis medium chat is bedoeld om gratis te chatten met mediums en andere gelijkgestemde mensen. Deze gratis Medium chat is Engelstalig. Tijdens de gratis medium chat kunt u chatten over eigenlijk alles wat u maar op het hart ligt. 

Wat niet de bedoeling is tijdens de gratis medium chat is de mediums persoonlijke vragen stellen. Wanneer u een helderziend medium consult wilt dan kunt u hiervoor credits aanschaffen en de mediums uitnodigen voor een privé consult.  

Gratis helderziend consult ontvangen

Toch is het wel mogelijk om een gratis helderziend consult te ontvangen. Veel van onze helderziende mediums en paragnosten geven namelijk regelmatig gratis consulten in de gratis medium chat. 

Wanneer en aan wie zij deze consulten geven mogen de mediums zelf beslissen. Een gratis medium reading kan inhouden dat u een boodschap krijgt van een overleden dierbare of dat het medium uw energie leest en u verteld wat hij/zij doorkrijgt. Ook kunt u gratis een tarot consult of een toekomstvoorspelling ontvangen. Een gratis helderziend consult is natuurlijk nooit zo uitgebreid als een betaald privé consult Wanneer u interesse heeft in onze gratis medium chat en de gratis helderziende consulten kunt u een gratis account aanmaken om meteen met onze mediums en helderzienden in contact te komen.   

2 Manieren waarop u een gratis helderziend consult kunt ontvangen

  • De eerste manier om een gratis helderziend consult te ontvangen is door simpelweg wat tijd door te brengen in de gratis chat rooms. Als u aardig bent en een praatje aangaat met de mediums en helderzienden dan is de kans groot dat u geregeld een gratis boodschap krijgt, gratis antwoord op uw vraag ontvangt of zelfs een kleine gratis tarot kaartlegging ontvangt.
  • De tweede manier om een gratis helderziend consult te ontvangen is door uw creditcard te valideren. Wanneer u dit doet krijgt u meteen 9,99 credits gratis. Hiermee kunt u een gratis consult van 10 minuten ontvangen. U hoeft niet eerst een storting te doen en het is 100% veilig. Let op! Uw creditcard zal dus NIET belast worden na validatie!

Chatten met Nederlandse Mediums en Paragnosten

Wanneer u liever met Nederlandse mediums in contact komt dan kan dat ook. Wij hebben zeer ervaren en betrouwbare Nederlandse mediums, paragnosten, kaartleggers en helderzienden waar u indien gewenst direct een chat consult van kunt ontvangen.